ecoblog vzw organigram

Quinten Brems
Voorzitter

Nancy Fierens
Secretaris

Jonas Slosse
Penningmeester

Profielfoto Quinten Brems

Quinten Brems

De oprichting van deze website komt uit mijn persoonlijke interesse in hernieuwbare energie. Als je over deze materie praat, merk je dat mensen zeer geïnteresseerd zijn en hier ook alles over willen weten. Naast zonne-energie heb ik ook interesse in andere hernieuwbare energiebronnen zoals wind, water, geothermie, … Zelfs kernenergie moet bespreekbaar zijn. Geen kernenergie zoals we die nu kennen, maar modernere installaties met bijna geen verbonden risico.

Eenmaal je al die energie hebt, moet je er ook wat mee doen uiteraard. En daar komt dan de 9-jarige ‘ik’ naar boven die stiekem toch wel een beetje een autoliefhebber is. (lees: mooie auto’s – niet noodzakelijk snelle sportwagens). Daarom ga je in dit blog zeer regelmatig elektrische voertuigen zien passeren die de moeite zijn om eens in de kijker te zetten.

Een beetje over mezelf

Ik ben grafisch zelfstandige. Fotografie en video zijn twee tools die ik dagelijks gebruik en het zal je dan ook niet verbazen dat ik daarnet sprak over mooie auto’s eerder dan snelle auto’s. Mocht je op zoek zijn naar iemand voor grafisch werk, geef je maar een seintje en neem een kijkje op mijn website www.pixelfarm.be

Profielfoto Quinten Brems

Jonas Slosse

Info Jonas volgt spoedig.